MTB Spor i Madsbyparken

Mountainbikespor

Sporet er, som det første i Danmark, designet til også at kunne benyttes af adaptive mountainbikes. Altså således at handicappede, bevægelseshæmmede eller andre kan cykle på sporet med tilpassede cykler.

Dertil er der krav om maksimum stigning og fald, bredde, svingradius og sigtelinjer. Sporet er også designet og konstrueret til at cykle i begge retninger.

I almindelighed er det et grønt gradueret MTB spor på ca. 2,3 km (x2).
Det nye område indeholder også en spændende og udfordrende teknikzone, et mindre område med en teknisk nedkørsel, en dropzone og en hoplinje som stiller høje krav til færdigheder på cyklen. Området er primært til meget øvede ryttere.

Sporet og teknikområdet er designet af Christoffer Riis Svendsen, og bygget af Anders Fallesen, Falles Sti og Sporbyg, Pumptracks.dk - som har vores varmeste anbefalinger.

Rigtig god fornøjelse.

Kommende arrangementer
Lør. d. 21/5

Familiedag

Tag med til en festlig dag i Madsby Legepark, hvor grønlandsk og dansk kultur mødes i socialt samvær.

Tor. d. 23/6

Seniordans

Kom til hyggeligt samvær og seniordans i Madsby Legepark!

Børkop Seniordans håber at der er nogle der har lyst til at komme og danse med, når de byder op til dans i Madsby Legepark.

Tor. d. 23/6

Sankt Hans i børnehøjde

Torsdag d. 23. juni inviterer Madsby Legepark til en hyggelig Sankt Hans aften i børnehøjde.

Tirs. d. 28/6

Seniordans

Kom til hyggeligt samvær og seniordans i Madsby Legepark!

Børkop Seniordans håber at der er nogle der har lyst til at komme og danse med, når de byder op til dans i Madsby Legepark.

Madsby Legepark

Et tilbud til hele familien, med fri adgang hele året.

Hygge, leg og oplevelser for alle sanser i trygge rammer er kendetegnende for området. Der er fri adgang til Legeparken hele året, og sæsonen er fra start april til og med uge 42, hvor der dagligt er åbent fra kl. 10 for de betalende aktiviteter som bådudlejning, minigolf og Madsbytoget. Du finder også Madsbykiosken, hvor der kan købes is, mad, slik og drikkevarer.

Tag en spændende tur med Madsbytoget, der kører mellem alle faciliteterne i Madsbyparken. Eller besøg den store dyreafdeling med bl.a. fugle i en indendørs og udendørs voiliere, indhegninger med geder, får, minigrise, kaniner og høns.

Sommersæsonen byder på forskellige former for gratis børneunderholdning og andre aktivitetsmuligheder.

Send os en besked