Shelterplads i Madsbyparken

Shelterplads

Fantastisk shelterplads i Madsbyparken!

Fredericia Kommune har sammen med Madsbyrådet etableret en shelterplads i Madsbyparken.

Igennem de seneste år har Madsbyrådet arbejdet for at skabe nye og attraktive aktiviteter i Madsbyparken sammen med Fredericia Kommune. I den forbindelse er Madsbyrådet nu klar til at annoncere, at en ny shelterplads med 4 nybyggede shelters, et toilet samt en bålplads, der er klar til brug.

Shelterpladsen består af 4 shelters, som har plads til 6 personer. Derudover rummer pladsen et nyopført toilet, som kan tilgås via en kode, som sendes så snart bookingen af shelters er gennemført.

Shelters bookes som Fredericias øvrige shelters via www.bookenshelter.dk

Det kan tilkøbes brænde ved shelterpladsen for kr. 25,- pr. sæk til bålet om aftenen.

Shelterpladsen er placeret i den østlige del af Madsbyparken - oppe på det højeste punkt, hvor viewet over den flotte bypark er helt exceptionelt.

Kommende arrangementer
Lør. d. 03/6

Familiedag

Tag med til en festlig dag i Madsby Legepark, hvor grønlandsk og dansk kultur mødes i socialt samvær.

Søn. d. 04/6

Klovneløbet Fredericia 2023

Klovneløbet er et hyggeligt og socialt familieløb, hvor alle der kan kravle, gå, rulle eller løbe, kan være med. Det handler ikke om at være hurtigst. Det handler om at få en hyggelig og sjov dag, og samtidig støtte et godt formål.

Fre. d. 23/6

Sankt Hans i børnehøjde

Fredag d. 23. juni inviterer Madsby Legepark til en hyggelig Sankt Hans aften i børnehøjde.

Fre. d. 23/6

Det store anderæs

Fredag d. 23. juni kl. 17, afholder Lions Fredericia og Madsby Legeparks Venner det store anderæs i søen ved Madsby Legepark.

Madsby Legepark

Et tilbud til hele familien, med fri adgang hele året.

Hygge, leg og oplevelser for alle sanser i trygge rammer er kendetegnende for området. Der er fri adgang til Legeparken hele året, og sæsonen er fra start april til og med uge 42, hvor der dagligt er åbent fra kl. 10 for de betalende aktiviteter som bådudlejning, minigolf og Madsbytoget. Du finder også Madsbykiosken, hvor der kan købes is, mad, slik og drikkevarer.

Tag en spændende tur med Madsbytoget, der kører mellem alle faciliteterne i Madsbyparken. Eller besøg den store dyreafdeling med bl.a. fugle i en indendørs og udendørs voliere, indhegninger med geder, får, minigrise, kaniner og høns.

Sommersæsonen byder på forskellige former for gratis børneunderholdning og andre aktivitetsmuligheder.

Send os en besked