Æblepresning

Efterårsferie i Legeparken og Minibyen

Efterårsferien byder traditionen tro, på ekstra aktiviteter og nye oplevelser i Madsby Legepark og Den Historiske Miniby

Du kan bl.a. stadigvæk på presset æbler til sødmefuld æblesaft, og vi byder på Eventyrfortællinger, sjove lege og konkurrencer for børnene.
Der kommer et Madsby Mini Fun Run løb igen, og vi tilbyder også morgenfodring ved dyrene sammen med en dyrepasser samt har planlagt
​ponytrækning for de mindste børn.

Vi indretter Hus 3 til en hyggelig Café hvor du kan købe kaffe/the, varm eller kold kakao, juice og dagens kage, mens du nyder varmen fra den store massseovn.
Det er også her vi nogle dage, tilbyder en Kreativ Café, hvor du kan lade din indre kreative sjæl udtrykke sig, igennem alle de materialer vi har lagt frem til dig.

Hjælp os med at tømme Souvenirbutikken, når vi tilbyder 25% på alle varer i butikken - Et tilbud som KUN gælder i perioden fra lørdag 13 til og med søndag 21. Oktober.

Du kan selvfølgelig stadig køre med Madsbytoget, få en tur i bådene, spille Minigolf, købe skattekort og poppe popkorn på bålstedet.

I Minibyen kan du få smagsoplevelser anno 1849 og prøve nogle af de gamel lege fra dengang. Du kan også besøge værkstederne på Prangervej og se hvordan husene bygges.

Nogle tilbud er gratis at benytte, og noget skal der købes billet til, eller købes adgang til.
Læs mere på madsbyparken.dk, hvor du også kan downloade eller skrive hele programmet ud, så du kan se hvad der sker hver dag.

Relaterede arrangementer

Tirs. d. 14/5 til Tor. d. 20/6

Dukketeater og Eventyrfortællinger i Madsby Legepark

Oplev det magiske univers i dukketeater eller eventyrfortællingerne

Søn. d. 23/6

Åbent Bymesterskab i Minigolf for familien

Åbente Bymesterskab for hele familien i Minigolf.

Søn. d. 23/6

Sct. Hans Aften Arrangement 23.6

Hyggelig familie aften med Sct. Hans i Legeparken

Søn. d. 30/6

Seniordans i Madsby Legepark

Seniordans ved søen i Legeparken