Æblepresning

Efterårsferie i Legeparken og Minibyen

Efterårsferien byder traditionen tro, på ekstra aktiviteter og nye oplevelser i Madsby Legepark og Den Historiske Miniby

Du kan bl.a. stadigvæk på presset æbler til sødmefuld æblesaft, og vi byder på Eventyrfortællinger, sjove lege og konkurrencer for børnene.
Der kommer et Madsby Mini Fun Run løb igen, og vi tilbyder også morgenfodring ved dyrene sammen med en dyrepasser samt har planlagt
​ponytrækning for de mindste børn.

Vi indretter Hus 3 til en hyggelig Café hvor du kan købe kaffe/the, varm eller kold kakao, juice og dagens kage, mens du nyder varmen fra den store massseovn.
Det er også her vi nogle dage, tilbyder en Kreativ Café, hvor du kan lade din indre kreative sjæl udtrykke sig, igennem alle de materialer vi har lagt frem til dig.

Hjælp os med at tømme Souvenirbutikken, når vi tilbyder 25% på alle varer i butikken - Et tilbud som KUN gælder i perioden fra lørdag 13 til og med søndag 21. Oktober.

Du kan selvfølgelig stadig køre med Madsbytoget, få en tur i bådene, spille Minigolf, købe skattekort og poppe popkorn på bålstedet.

I Minibyen kan du få smagsoplevelser anno 1849 og prøve nogle af de gamel lege fra dengang. Du kan også besøge værkstederne på Prangervej og se hvordan husene bygges.

Nogle tilbud er gratis at benytte, og noget skal der købes billet til, eller købes adgang til.
Læs mere på madsbyparken.dk, hvor du også kan downloade eller skrive hele programmet ud, så du kan se hvad der sker hver dag.

Relaterede arrangementer

Lør. d. 01/12 til Tor. d. 20/12

Julestemning og Nisser i Minibyen

Tag hele familien med til Julehygge i Minibyen

Man. d. 03/12 til Ons. d. 19/12

Julestue i Madsby Legepark

Julestue for børnehaver og andre interesserede.

Man. d. 03/12 til Ons. d. 19/12

Julestuen i Minibyen

Julestue for indskolingsklasser og de ældste børnehavebørn