Klovneløb

Klovneløbet 2020

Igen i år, er vi stolte arrangører af Klovneløbet, dette er vi dog ikke ene om, da der er over 60 andre danske byer, der er med til at støtte de Danske Hospitalsklovnes arbejde på de forskellige børneafdelinger, rundt i landet.

Når man deltager i Klovneløbet, handler det ikke om at komme først i mål, men om at have en sjov tur, på de forskellige ruter. Der vil være tre forskellige ruter en på 5km, en på 2,5km og en på 1,1km denne rute er hovedsageligt til gangbesværet, der har brug for støtte fra hjul eller andet lignede. Ruterne vil komme til at være ude i den flotte Madsbypark, så husk at nyd turen.

Udleveringen af startnumre vil komme til at foregå ved scenen fra kl 9.30. Der vil være fælles opvarmning for alle kl 10.15 ved scenen:

Skulle du stå i den uheldige situation at du ikke har nået at tilmelde dig, så er der mulighed for at købe et startnummer på dagen i legeparken fra kl. 0900.

Efter den sidste deltager er kommet over målstregen, ved 11.30 tiden vil der blive trukket nogle vindere af sponsorpræmiere.

Med din tilmelding har du også mulighed for gratis at benytte dig af vores fællesgrille i Legeparken mellem kl. 12 og kl. 14, så der er rig mulighed for at hygge sig i Legeparken med din medbragte mad.

Som deltager i Klovneløbet kan du på dagen tilkøbe en aktivitetspakke til 50 kr. pr. person. I den pakke får du 1 spil Minigolf, en bådtur for op til 4 personer, en tur i Madsbytoget inklusiv indgang til Minibyen, Aktivitetspakken købes i Informationen i Legeparken.

Vi glæder os rigtig meget til at se jer til en uforglemmelig dag.

Relaterede arrangementer

Man. d. 06/4 til Man. d. 13/4

Påsken i Madsby Legepark

Påskehygge og aktiviteter for hele familien

Tirs. d. 07/4

Kreativt værksted med påsketema

Kreative påskeløjer

Ons. d. 08/4

1 -2 -3 Tril dit æg........

Tril æg og vind en præmie