Klovneløbet Fredericia 2021


Klovneløbet er et hyggeligt og socialt familieløb, hvor alle der kan kravle, gå, rulle eller løbe, kan være med. Det handler ikke om at være hurtigst. Det handler om at få en hyggelig og sjov dag, og samtidig støtte et godt formål.

Igen i år, er vi sammen med Fredericia Løbeklub, de stolte medarrangører af Klovneløbet i Fredericia. Dette er vi dog ikke ene om, da der er over 60 andre danske byer, der er med til at støtte de Danske Hospitalsklovnes arbejde på diverse børneafdelinger, rundt i landet.

Når du deltager i Klovneløbet, handler det ikke om at komme først i mål, men om at have en sjov tur, på de forskellige ruter. I Fredericia er der to forskellige ruter. En rute på 2 km og en rute på 5 km. Begge ruter går gennem den smukke natur i Madsbyparken.

Det koster 70 kr. pr. person at deltage. Af disse går mindst 63 kr. direkte til hospitalsklovnenes besøg på børneafdelingerne.

Udleveringen af startnumre foregår ved scenen i Madsby Legepark fra kl 9.30. Der vil efterfølgende være fællesopvarmning.

Efter den sidste deltager er kommet over målstregen, ved 11.30 tiden vil der blive trukket nogle vindere af diverse sponsorpræmier.

Vi glæder os rigtig meget til at se jer til en uforglemmelig dag.