Aktiviteter

Sæson 2020 er slut nu.

Alle betalende aktiviteter er lukket nu, men du kan stadigvæk benytte hele området og alle tilgængelige udendørs aktiviteter som sandlegepladsen, tarzanbanen. Der er fri adgang til det overdækkede spisested, alle bordbænk sæt og alle grønne områder.

I perioden 26.10 til og med 13.12 skal du som gæst være opmærksom på:

På en offentlig tilgængelig legeplads vil politiet have mulighed for at udstede et påbud, hvis der befinder sig flere end 10 personer på en sådan måde, som efter politiets skøn udgør en særlig fare for smitte med covid-19. Politiets skønsudøvelse vil ske under hensyntagen til sundhedsmyndighedernes generelle anbefalinger om at nedbringe antallet af sociale kontakter og holde behørig afstand.

Når sæsonen 2021 åbner igen:

Der er masser af sjove aktiviteter i Madsby Legepark - og det er gratis at komme ind!

Slå jer løs på sandlegepladsen, prøv tarzanbanen, tag en tur på mooncarbanen eller besøg de mange dyr i parken! Alle de netop nævnte aktiviteter er gratis, og dem er der mange flere af.

Vi tilbyder også aktiviteter der koster penge, disse omfatter bl.a. bådudlejningen, Madsbytoget, Minigolf,.

Kig ind i Shoppen/Informationen som har et bredt udvalg af sjove, søde og bløde varer fra kun 10,- kr. og op. Det er også her du køber et skattekort til de mindste børn, eller en mordgåde for hele familien.
I weekenderne kan du også mellem kl. 13 og 15, lave pop-selv popkorn eller lav-selv marshmellow. Køb det i Informationsamt og slå dig løs over bålstedet.

Madsbykiosken tilbyder is i alle størrelser, slik, vand og lidt at spise også.

De aktiviteter der koster penge er dagligt åbent fra kl. 10.00.

Læs meget mere om de forskellige aktiviteter i menustrukturen.

Stolerække i Madpakkehus 1 i Madsby Legepark

Nyt madpakkehus i Madsby Legepark

Madsby Legepark etablerer et nyt madpakkehuse, der på forhånd kan reserveres plads i.

Læs mere