Hvilke dyr kan du se

​Fugle

I de rummelige volierer kan man se arter som Grønvinget due, Blåkindet conure, Amherts fasan, Zebrafinke og mange andre. Alle arter der er almindelige i fangeskab og opdrættet gennem generationer under beskyttede forhold.

Både inde og ude er der mulighed for at fordybe sig, og iagttage fuglenes spændende adfærd.

Vores store Mørkerøde araer, er en af verdens største papegøjer. Lad endelig hænderne blive i lommen, og prøv aldrig at få fingrene ind til dem! De kan med lethed bide fingeren af! Prøv at se hvordan de har behandlet grenene i deres voliere!

De mørkerøde araer deler anlæg med Venezuela Amazoner - en art de også møder i naturen i store dele af Sydamerika, hvor begge arter har deres naturlige udbredelse.

Geder og Køer

Naturarealerne mellem Legeparken og Minibyen afgræsses af vores, geder og køer, som alle er af gamle danske landracer.

Kaniner

Vores kaniner er racen Hvid Land, der er en dansk national race, der i gamle dage var udbredt til produktion af kød og skind. Derfor er det en stor kanin.
Du må gerne gå ind og klappe og respektere deres "helle". Husk at spritte eller vaske hænder efter du har kælet med dyrene.

Svenske Minigrise

Er blevet til ved at avle sig frem til en "minigris" og de har et stille gemyt. De trives i flok og nedstammer fra vildsvin. De bliver omkring 1 meter i længde og har en vægt på mellem 30 til 50 kilo ca. De kan blive op til mellem 15 til 25 år gamle.

Stolerække i Madpakkehus 1 i Madsby Legepark

Nyt madpakkehus i Madsby Legepark

Madsby Legepark etablerer et nyt madpakkehuse, der på forhånd kan reserveres plads i.

Læs mere