Hus 1

Madpakkehuse

I Madsby Legepark råder vi over tre madpakkehuse, to huse hvor der kan bookes pladser til f.eks. børnefødselsdage, familiekomsammen og lignende. Og yderligere et hus hvor der er fri adgang, og hvor som IKKE kan reserveres plads på forhånd.

Nedenfor kan du læse om kapaciteten på husene og faciliteterne, samt hvordan du reserverer et madpakkehus.

Husene har i 2018 fået nye borde og stole, som vi håber, vores gæster får glæde af.


Hus 1

Vores mindste madpakkehus har plads til ca. 40 personer. Der er tilknyttet et lille køkken med køleskab, komfur og kaffemaskine.

Hus 2

Hus 2 er et åbent hus, som er er tilgængeligt for alle gæster i Legeparkens åbningstid. Hus 2 har plads til ca. 80 personer. Hus 2 kan ikke reserveres.

Hus 3

Vores største madpakkehus har plads til ca. 90 personer. Det indeholder 3 bordrækker á 25 pladser og 1 bordrække á 15 pladser. Der er tilknyttet et køkken med køleskab, komfur, mikrobølgeovn og kaffemaskine.

Køkkenet til hus 3 står til rådighed for alle gæster i huset.


Ønsker du at booke et madpakkehus?

På linket nederst på siden kan du klikke dig direkte ind på vores bookingportal. Siden du kommer til, er en fælles bookingportal for Fredericia Idrætscenter & Madsby Legepark. Klik på fanebladet for Madsby Legepark og læs vejledningen på forsiden. Oplever du problemer med portalen, så send en mail til madsbyparken@fredericia.dk.

Når du booker plads i et madpakkehus, så har du også mulighed for at tilkøbe nogle af vores serviceydelser. Du kan f.eks tilkøbe skattekort, Mordgåden, forudbestille en trækvogn eller på forhånd købe billetter til Madsbytoget, Minigolf eller Bådene.

Kommende arrangementer
Man. d. 02/12 til Tor. d. 19/12

Julestue for børnehaver

Hyggelig Julestue for børnehaven

Man. d. 02/12 til Tor. d. 19/12

Julestue i Minibyen

Julestue i Minibyen for indskolingsbørn.