Stolerække i Madpakkehus 1 i Madsby Legepark

Madpakkehuse

I Madsby Legepark råder vi over 4 madpakkehuse. Der er 3 huse hvor der kan bookes pladser til f.eks. børnefødselsdage, familiekomsammen og lignende. Og et hus hvor der er fri adgang, og hvor som IKKE kan reserveres plads på forhånd.
Fra Lørdag 2. Maj kan man også booke plads i vores nye madpakkehus, som kommer til at hedde Hus 4. Det er det gamle dagplejehus, som bliver omdannet til et rent madpakkehus. Der vil være 50 pladser til rådighed, og det kan KUN bookes som 1 enhed, i stil med Hus 1.

Nedenfor kan du læse om kapaciteten på husene og faciliteterne, samt hvordan du reserverer et madpakkehus.

Husene har i 2018 fået nye borde og stole, som vi håber, vores gæster får glæde af.


Hus 1

Vores mindste madpakkehus har plads til ca. 40 personer. Der er tilknyttet et lille køkken med køleskab, komfur og kaffemaskine. Kan kun bookes som 1 enhed og det har du derfor for dig selv.

Hus 2

Hus 2 er et åbent hus, som er er tilgængeligt for alle gæster i Legeparkens åbningstid. Hus 2 har plads til ca. 80 personer. Hus 2 kan ikke reserveres.

Hus 3

Vores største madpakkehus har plads til ca. 90 personer. Det indeholder 3 bordrækker á 25 pladser og 1 bordrække á 15 pladser. Der er tilknyttet et køkken med køleskab, komfur, mikrobølgeovn og kaffemaskine.

Køkkenet til hus 3 står til rådighed for alle gæster i huset. Du deler altså huset med andre gæster, men har din egen bordrække (r) at sidde ved.

Hus 4 (Tilgængeligt fra d. 2. maj 2020)

Har plads til 50 personer. Der er tilknyttet et køkken med komfur, køleskab, kaffemaskine, elkedel og mikrobølgeovn. Kan kun bookes som 1 enhed, hvorfor det ikke er muligt at vælge bordrækker.


Ønsker du at booke et madpakkehus?

På linket nederst på siden kan du klikke dig direkte ind på vores bookingportal. Siden du kommer til, er en fælles bookingportal for Fredericia Idrætscenter & Madsby Legepark. Klik på fanebladet for Madsby Legepark og læs vejledningen på forsiden. Oplever du problemer med portalen, så send en mail til madsbyparken@fredericia.dk.

Når du booker plads i et madpakkehus, så har du også mulighed for at tilkøbe nogle af vores serviceydelser. Du kan f.eks tilkøbe skattekort, Mordgåden, forudbestille en trækvogn eller på forhånd købe billetter til Madsbytoget, Minigolf eller Bådene.

Kommende arrangementer
Man. d. 06/4 til Man. d. 13/4

Påsken i Madsby Legepark

Påskehygge og aktiviteter for hele familien

Tirs. d. 07/4

Kreativt værksted med påsketema

Kreative påskeløjer

Ons. d. 08/4

1 -2 -3 Tril dit æg........

Tril æg og vind en præmie

vinterferie

Vinterferie i Madsby Legepark

Mandag 10.2:
Cafe åben i Hus 3 – kl. 10 – 14 Du kan købe kaffe, varm kakao, varme nudler, lækre muffins og nyde varmen fra den store masseovn

Læs mere
Stolerække i Madpakkehus 1 i Madsby Legepark

Ny madpakkehus i Madsby Legepark

Madsby Legepark etablerer et nyt madpakkehuse, der på forhånd kan reserveres plads i.

Læs mere