Stolerække i Madpakkehus 1 i Madsby Legepark

Madpakkehuse

VIGTIG INFORMATION:

Der kan IKKE bookes plads i vores madpakkehuse i hele november og december måned 2020. Hvis der ændres noget, vil vi efterfølgende rette til.

I Madsby Legepark råder vi over 4 madpakkehuse. Der er 3 huse hvor der kan bookes pladser til f.eks. børnefødselsdage, familiekomsammen og lignende. Og 1 hus hvor der er fri adgang, og som IKKE kan reserveres plads på forhånd.

Det forventes at du tørrer/vasker borde/stole efter brug og fejer gulvet. Efterlad køkkenet i pænt stand til næste gæst.

Nedenfor kan du læse om kapaciteten på husene og faciliteterne, samt hvordan du reserverer et madpakkehus.

Husene har i 2018 fået nye borde og stole, som vi håber, vores gæster får glæde af.


Hus 1

Vores mindste madpakkehus har plads til ca. 40 personer.

Der er tilknyttet et lille køkken med køleskab, komfur og kaffemaskine. Kan kun bookes som 1 enhed og det har du derfor for dig selv.

Hus 2

Hus 2 er et åbent hus, som er er tilgængeligt for alle gæster i Legeparkens åbningstid.

Hus 2 kan ikke reserveres.

Hus 3

Vores største madpakkehus har normalt plads til ca. 90 personer.

I Hus 3 er der 4 bordrækker der kan bookes enkeltvis eller samlet. 3 bordrækker har hver 25 pladser og 1 bordrække har 15 pladser.

Der er tilknyttet et køkken med køleskab, komfur, mikrobølgeovn og kaffemaskine. Køkken faciliteterne deles med øvrige selskaber i huset.

Hus 4

Har normalt plads til 50 personer.

Der er tilknyttet et køkken med komfur, køleskab, kaffemaskine, elkedel og mikrobølgeovn. Kan kun bookes som 1 enhed.


Ønsker du at booke et madpakkehus?

På linket nederst på siden kan du klikke dig direkte ind på vores bookingportal. Siden du kommer til, er en fælles bookingportal for Fredericia Idrætscenter & Madsby Legepark. Klik på fanebladet for Madsby Legepark og læs vejledningen på forsiden. Oplever du problemer med portalen, så send en mail til madsbyparken@fredericia.dk.

Når du booker plads i et madpakkehus, så har du også mulighed for at tilkøbe nogle af vores serviceydelser. Du kan f.eks tilkøbe skattekort, Mordgåden, forudbestille en trækvogn eller på forhånd købe billetter til Madsbytoget, Minigolf eller Bådene.

Stolerække i Madpakkehus 1 i Madsby Legepark

Nyt madpakkehus i Madsby Legepark

Madsby Legepark etablerer et nyt madpakkehuse, der på forhånd kan reserveres plads i.

Læs mere