Erhvervspartner

Bliv erhvervspartner i Madsbyparken og opnå store fordele .

Vi har hvert år mere end 1.400.000 mennesker igennem parken. Som erhvervspartner har du mulighed for at profilere din virksomhed via vores mange faciliteter.

I Fredericia Idrætscenter har vi mere end 20 digitale infoskærme, som kan vise dit budskab til de mange besøgende​. Du har også mulighed for at købe navneretten til nogen af vores meget fremtrædende og synlige faciliteter. Hvad med fx at have din reklame på vores fodbold flexbaner, der er placeret lige foran Monjasa Park. Et meget fremtrædent sted, der bliver set af rigtig mange mennesker.

Ønsker du at gøre noget godt for dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere - så send dem en tur i vores tropiske badeland. Vi tilbyder dig muligheden for at købe billige badelands- og/eller bowlingbilletter.

I Madsby Legepark kan du få din reklame på Madsbytoget. Det kører i sæsonen fra Madsby Legepark til Minibyen, Vandrehjemmet, Fredericia Idrætscenter og Hotel Fredericia. I sommerhalvåret kører Madsbytoget også i Fredericia Midtby, når der er krydstogt anløb. Og i december måned kører Madsbytoget som Juletog i Fredericia Midtby. Toget kører med ca. 30.000 gæster om året og er synligt for parkens 400.000 besøgende.

Skal din virksomhed være synlig i Den Historiske Miniby, og har du lyst til at vise dit engagement overfor byens borgere, så er et sponsorat den helt rigtige løsning. Du kan bl.a. blive sponsor for dit eget hus i Minibyen. Hvert år bygges der 10-15 nye huse, derudover genopbygges og renoveres 30-40 eksisterende huse. Du kan være med til at sponsorere materialerne til et eller flere huse, og få dit navn tilknyttet huset.

Via nedenstående links kan du læse mere om de mange muligheder.

Madsby Legepark

Den Historiske Miniby

Fredericia Idrætscenter


Madsbyparken har også et velfungernde samarbejde med Campaya Sommerhusudlejning, der fremhæver vores aktivitetsmuligheder som værende blandt de bedste i trekantsområdet.

Kontaktpersoner