Overblik

I Fredericia Idrætscenter er der noget for børn og voksne i alle aldre.

Vi har et stort udbud af sjove og udfordrende aktiviteter til alle. Et topmoderne træningscenter på 300 m2 med alt i trænings- og cardiomaskiner, en spinning sal med tilhørende biobike, så du kan spinne, når du har tid. Pæne omklædningsfaciliteter i forbindelse med svømmehallen.

Seks moderne idrætshaller, hvor der er mulighed for at spille fodbold, badminton, volleyball, bordtennis og meget mere i ledig haltid. Du kan også besøge Café FIC, som serverer lækre menuer, sandwich og meget mere.

En svømmehal med 1, 3 og 5-meter vipper samt en tilhørende biosauna og et dampbad. I forlængelse af svømmehallen er der et nyrenoveret tropisk badeland med en vandrutsjebane. Her kan du også benytte vores badelandscafé.

Et bowling- og keglecenter med 10 moderne bowlingbaner, og mulighed for børnebander, diskolys og god musik. Vi har desuden 8 keglebaner.

Udendørs tilbyder vi to smarte kunstgræsbaner, som kan benyttes hele året rundt. Og en crossfitbane hvor man kan teste og vedligeholde sin styrke og balance.

Intro video til Fredericia Idrætscenter