Overblik

I Fredericia Idrætscenter er der noget for børn og voksne i alle aldre.

Vi har et stort udbud af sjove og udfordrende aktiviteter til alle. Et topmoderne træningscenter på 300 m2 med alt i trænings- og cardiomaskiner, en spinning sal med tilhørende TeknoGym cykler, så du kan spinne, når du har tid. Pæne omklædningsfaciliteter i forbindelse med svømmehallen.

Seks moderne idrætshaller, hvor der er mulighed for at spille fodbold, badminton, volleyball, bordtennis og meget mere i ledig haltid. Du kan også besøge vores caféområde, Klubhuset, som serverer lækre menuer, sandwich og meget mere.

En svømmehal med 1, 3 og 5-meter vipper samt en tilhørende biosauna og et dampbad. I forlængelse af svømmehallen er der et tropisk badeland med en vandrutsjebane.

Et bowling- og keglecenter med 10 moderne bowlingbaner, og mulighed for børnebander, diskolys og god musik. Vi har desuden 8 keglebaner.

Udendørs tilbyder vi to nyanlagte padelbaner, to kunstgræsbaner som kan benyttes hele året rundt samt en beachvollybane. Og en crossfitbane hvor man kan teste og vedligeholde sin styrke og balance.

Sport i Fredericia Idrætscenter

I Fredericia Idrætscenter er der masser af muligheder for at komme i gang.

Der findes mange måder at være social og skabe sammenhold på, en af dem er at dyrke sport. Bliv en del af et fantastisk FÆLLESSKAB i en af vores mange klubber & foreninger i huset.

Find din sportsgren, og henvend dig til den klub/forening, der tilbyder din sport.

Find din sportsgren her, www.f-i-c.dk/sportsgrene

God træning.