Madsby Legepark bygger nyt

Vi løfter niveauet i Madsby Legepark.

Som en del af Fredericia Kommunes ekstra anlægsinvesteringer, har Kultur- og idrætsudvalget besluttet at løfte niveauet i Madsby Legepark. Legeparken har fået tildelt lidt mere end 7 millioner kroner, som skal løfte området og gøre det attraktivt og tidssvarende for både gæster og dyrehold.

Vi har nu ryddet og gjort klart til den nye gedestald. Derfor er der et tomt område ved dyrefoldene. Men du kan stadigvæk komme ind og se og klappe gederne, komme ind til kaninerne og alle fuglene i fuglevolieren. Respekter begrænsningerne på antal af personer hos kaninerne og i fuglevolieren, og pas stadigvæk på hinanden.
Pladsen bag ved Hus 3 er ryddet og gjort klart til etableringen af den nye legeplads for de mindste og 6 minigolf huller mere, så der bliver 18 huller ialt.

Ultimo 2020 kan du glæde dig til:

En ny legeplads til de mindste
Vi har Danmarks bedste legeplads for de større børn, og ønsker med denne investering at lave en virkelig fed tema-legeplads for de mindste børn (0-6 år.). Placeringen af legepladsen bliver på den nuværende ”fredsplads”, lige foran minigolfbanen. Den lille sø, andedammen, bliver nedlagt og inddraget som en del af området til den nye legeplads.

Dyrene får nye stalde/udearealer
Vi ønsker at give vores dyr de bedst mulige rammer, samtidig vil vi gerne give jer de bedste muligheder for at opleve dyrene helt tæt på. Der etableres en ny gedestald med et tilhørende udeareal, der opfordrer til interaktion med dyrene.

Det nuværende hus med grise, kaniner og papegøjer ombygges. Der etableres et nyt moderne udeområde med mulighed for at være helt tæt på dyrene. Vi flytter papegøjerne til det store fuglehus.

Minigolfbanen udvides
Vi udvider vores populære minigolf anlæg med 6 huller, så I får glæde af en sjov og udfordrende 18 hullers minigolfbane.

Affaldsprojekt
I et tæt samarbejde med Fredericia Kommune, er vi meget optaget af leve op til verdensmålene for bæredygtig udvikling. Derfor vil der blive etableret et nyt affaldssorteringssystem, som bl.a. skal lære børn og os alle sammen vigtigheden i at sortere affald.

Eventyrgrotten er revet ned
På eventyrgrottens placering laver vi et lækkert udendørs picnic-område med en flot udsigt over parken og den nye legeplads.

Et nyt mountainbike spor
I området mellem Madsby Legepark, Den Historiske Miniby og Fredericia Idrætscenter har vi et fantastisk naturområde. Nu etableres der et nyt mountainbike spor, et såkaldt "grønt spor" af sværhedsgrad. Alle (idrætsudøvere, børn og voksne) kan færdes på sporet. Det bliver 2,5 km. langt og strækker sig rundt i hele Madsbyparken. Sporet bliver 1,3 meter bredt og er på den måde med til at sikre, at besøgende kan færdes i begge retninger.

Vi glæder os vildt meget til at holde jer opdateret på de nye projekter.