Madsby Legepark bygger nyt

Vi løfter niveauet i Madsby Legepark.

Fra mandag den 15. juni 2020 vil I opleve, at vi spærrer dele af legeparken af, vi skal nemlig i gang med at realisere et par store projekter. Dog vil langt størstedelen af parken og aktiviteterne fortsat være åben.

Som en del af Fredericia Kommunes ekstra anlægsinvesteringer, har Kultur- og idrætsudvalget besluttet at løfte niveauet i Madsby Legepark. Legeparken har fået tildelt lidt mere end 7 millioner kroner, som skal løfte området og gøre det attraktivt og tidssvarende for både gæster og dyrehold.

Afspæringerne omkring vores dyrehold vil løbe fra mandag den 15. juni til ultimo uge 28. I denne periode vil der være lukket for adgang til vores gedestald, da denne skal bygges om.

Ultimo 2020 kan du glæde dig til:

En ny legeplads til de mindste
Vi har Danmarks bedste legeplads for de større børn, og ønsker med denne investering at lave en virkelig fed tema-legeplads for de mindste børn (0-6 år.). Placeringen af legepladsen bliver på den nuværende ”fredsplads”, lige foran minigolfbanen. Den lille sø, andedammen, bliver nedlagt og inddraget som en del af området til den nye legeplads.

Dyrene får nye stalde/udearealer
Vi ønsker at give vores dyr de bedst mulige rammer, samtidig vil vi gerne give jer de bedste muligheder for at opleve dyrene helt tæt på. Der etableres en ny gedestald med et tilhørende udeareal, der opfordrer til interaktion med dyrene.

Det nuværende hus med grise, kaniner og papegøjer ombygges. Der etableres et nyt moderne udeområde med mulighed for at være helt tæt på dyrene. Vi flytter papegøjerne til det store fuglehus.

Minigolfbanen udvides
Vi udvider vores populære minigolf anlæg med 6 huller, så I får glæde af en sjov og udfordrende 18 hullers minigolfbane.

Affaldsprojekt
I et tæt samarbejde med Fredericia Kommune, er vi meget optaget af leve op til verdensmålene for bæredygtig udvikling. Derfor vil der blive etableret et nyt affaldssorteringssystem, som bl.a. skal lære børn og os alle sammen vigtigheden i at sortere affald.

Eventyrgrotten rives ned
På eventyrgrottens placering laver vi et lækkert udendørs picnic-område med en flot udsigt over parken og den nye legeplads.

Et nyt mountainbike spor
I området mellem Madsby Legepark, Den Historiske Miniby og Fredericia Idrætscenter har vi et fantastisk naturområde. Nu etableres der et nyt mountainbike spor, et såkaldt "grønt spor" af sværhedsgrad. Alle (idrætsudøvere, børn og voksne) kan færdes på sporet. Det bliver 2,5 km. langt og strækker sig rundt i hele Madsbyparken. Sporet bliver 1,3 meter bredt og er på den måde med til at sikre, at besøgende kan færdes i begge retninger.

Vi glæder os vildt meget til at holde jer opdateret på de nye projekter.

Stolerække i Madpakkehus 1 i Madsby Legepark

Nyt madpakkehus i Madsby Legepark

Madsby Legepark etablerer et nyt madpakkehuse, der på forhånd kan reserveres plads i.

Læs mere